مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت محیط، مراقبین سلامت و بهورزان در سالن کنفرانس شبکه بهداشت لنده برگزار شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان لنده، گفت: کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت محیط، مراقبین سلامت و بهورزان در سالن کنفرانس شبکه بهداشت لنده برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده، مهندس امراله خانی، افزود: هدف از برگزاری این کارگاه حساس سازی مراکز و پایگاه های بهداشت تحت پوشش برای کشف و گزارش دهی به موقع طغیان های منتقله از طریق آب و غذا است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت بالای بار بیماری طغیان ها باید توجه ویژه ای در این زمینه صورت گیرد و بر لزوم توجه و مراقبت بیشتر کارکنان بهداشتی بر شناسایی، نمونه گیری و گزارش دهی موارد اسهالی، حساسیت و آمادگی برای بروز طغیان های مربوطه تاکید شود.
وی اذعان داشت: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش بروز بیماری های منتقله از آب و غذا، رعایت موارد پیشگیری و بهداشت فردی و نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب در کنترل این بیماری ها از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در ادامه کارگاه طبق جدیدترین دستورالعمل ها مباحث آموزشی در زمینه کنترل و مدیریت بیماری های منتقله از آب و غذا و بهداشت آب و موادغذایی توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها ارائه و اطلاع رسانی و آموزش عمومی به مردم تأکید شد.
به گزارش وب دا؛ در این کارگاه مطالب جامعی در خصوص بیماری های منتقله از آب وغذا، طغیان ها، بیماری های اسهالی و دیگر بیماری های مربوطه توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماری ها و بهداشت محیط تدریس شد.۵